Jij staat centraal bij BalanZ! Wij bieden ambulante en deeltijd behandeling voor voedings- en eetstoornissen. Tijdens een uitvoerige intakefase word je door meerdere mensen gezien en proberen wij een goed beeld van je te krijgen: van jou als mens in relatie tot de eetstoornis. Wij kunnen dan tot een concreet behandeladvies komen.

Voor behandeling bij BalanZ is een verwijsbrief nodig van de huisarts. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een intake. Denk je dat je een eetstoornis of eetprobleem hebt en heb je vragen? Stel ze via info@balanztwente.nl

“Als geen ander weet ik hoe het is om te worstelen met een eetstoornis. Ik weet uit eigen ervaring dat het doodeng is om in behandeling te gaan, om tegen de eetstoornis in te gaan, terwijl dat juist hetgene is wat voor jou bekend en veilig terrein lijkt te zijn. Ik ken het gevoel van schaamte, de paniek, de wil om te herstellen en de angst die dat met zich meebrengt.

De kosten die gelden in de zorg:

Het eigen risico bedraagt in 2019: € 385, tenzij anders afgesproken met uw zorgverzekeraar.

In 2018 bedroeg het eigen risico: € 385, tenzij anders afgesproken met uw zorgverzekeraar (vrijwillige max. tot € 885).

Benieuwd hoe anderen de behandeling bij BalanZ hebben ervaren?

Wij streven er naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Een effectieve behandeling, zonder daarbij tijd en aandacht te verliezen voor de cliënt, draagt daaraan bij.