Interview met oud-cliŽnt BalanZReporter Susan van Ondertussen074.nl interviewde onlangs een oud-cliënt van BalanZ. In het interview vertelt dit meisje over haar strijd die ze enkele jaren voerde tegen een ernstige eetstoornis.

"Ik interviewde de 18-jarige Nina uit Hengelo. Een rustig en zelfverzekerd meisje, met mooi lang haar. Nina studeert aan de kunstacademie en is in behandeling geweest voor een eetprobleem. Dat laatste is het onderwerp van dit interview. Ze vertelt haar verhaal aan Ondertussen074.nl."

"1. Hoe ontstond jouw eetprobleem en wat hield jouw eetprobleem precies in?"
"Ik ging iets meer sporten en doordat ik het druk had, ging ik iets minder eten. Dit was niet om af te vallen, maar ik kreeg wel complimentjes. Dit voelde ‘goed’ en daarom ben ik steeds minder gaan eten. Dit afbouwen ging sloom, maar het afvallen ging in een hoog tempo. Ik zat al vrij snel in een noodsituatie. Ik heb nooit een stappenplan opgesteld als in: 'ik wil zoveel kilo kwijt in zoveel tijd'. Ik vind het zelf ook moeilijk om te begrijpen hoe ik er dan zo in verstrikt ben geraakt."

Ben je benieuwd naar het hele interview? Lees hier dan gauw verder.

 


   


DISCLAIMER